Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Η αγαπημένη μουσική παρέα ανηφορίζει στην Θεσσαλονίκη στην "ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ" από 20 Απριλίου 2012 & θα συνεχίσει να μας προσφέρει τη σταθερή της συνταγή, ένα συνδυασμό γέλιου, τραγουδιού, πρόζας αλλά και άλλων στοιχείων επιθεώρησης.
 

alt


Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ευρηματικός, πολυτάλαντος και μοναδικός στο είδος του, ο Σάκης Μπουλάς, μια εκλεκτή προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ξεχωριστός πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Άγαμοι Θύται”.

Στην παρέα προστίθενται φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας εξαιρετικός τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς και βεβαίως ο Γιάννης Κούτρας, μία κλασική μορφή στο ελληνικό τραγούδι.

Αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, θεατρικά πολιτικής-κοινωνικής σάτιρας και ανθρωπίνων σχέσεων, με στοιχεία stand up comedy και βασικό γνώμονα πάντα την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν τις παραστάσεις στην "Πύλη Αξιού".


Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ !

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30 μέχρι τις 26 Μαϊου.

Τιμή απλής φιάλης 160€ ανα 4 άτομα.

Τιμή special φιάλης 180€ ανα 4 άτομα.

Τιμή κρασιού: 80€ ανά δύο άτομα.

Είσοδος / ποτό στο bar: 15€ ανά άτομο.

*ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING, Ανδρέου Γεωργίου 9, θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 553198, 2310 553158

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση