Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Μετά την πολύ πετυχημένη παράσταση "Ψέκασα την Ελίζα", ο πολυτάλαντος Νίκος Μουτσινάς έρχεται με νέο θεατρικό έργο που θα περιοδεύσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, και μια από αυτές θα είναι και η Καβάλα.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6 Fm

*Μείνετε συντονισμένοι για Δωρεάν Διπλές Προσκλήσεις.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου.

alt

Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες μας ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό , το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας «Ψέκασα την Ελίζα», στο Θέατρο «Χώρα» τη χειμερινή σεζόν 2011-12, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα .

Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου). Με αφορμή τα βαφτίσια , δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).

Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα.; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;

Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης .

ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 15 ΕΥΡΩ

Διοργάνωση: Live2 Προπώληση: www.livetickets.gr

alt

Κική Β.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση