Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Ο άνθρωπος που γεμίζει ασφυκτικά τα νυχτερινά κέντρα, που μπορεί να ερμηνεύσει όλα τα ήδη τραγουδιού και μπορεί να μας ρίξει στα πατώματα με ένα και μόνο του τραγούδι... λέγεται "Βαλάντης"!

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης είναι από τους λίγους αυτή την περίοδο που εμφανίζονται ασταμάτητα σε διάφορες πόλεις και μαγαζιά ανά την Ελλάδα, χωρίς σταματημό και τώρα... το παρελθόν του χτυπά την πόρτα για καλό σκοπό.

Ο Βαλάντης με την πανέμορφη Έλενα Γκρέκου, ξεκίνησαν ως ζευγάρι, κόντεψαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, απέκτησαν ένα γιο και στο τέλος δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν σε περιοδικά και εφημερίδες.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αφού ο Βαλάντης και η Έλενα Γκρέκου θα βρεθούν ξανά επί σκηνής από τις 19 Ιουλίου στη Ρόδο, και το νυχτερινό κέντρο DOME. Μαζί τους θα είναι και ο Νικηφόρος.

Κική Β.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση