Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού φέτος τον Αύγουστο θα βρεθεί σε περιοχές της Καβάλας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πολύπλευρο έργο του, που στόχο έχει τη φροντίδα και την προστασία χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους bazaars με καλοκαιρινά, σχολικά και άλλα είδη, για τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Το κινητό όχημα του Χαμόγελου, θα βρίσκεται στα εξής σημεία:

 

1 Αυγούστου έως 4 Αυγούστου, αλλά και 15Αύγουστο, στην πλατεία Νέας Περάμου.

17 Αυγούστου, στη Νέα Ηρακλείτσα.

18 και 19 Αυγούστου, στον πεζόδρομο της παραλίας της Καβάλας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εκεί ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Οργανισμού και να αυξηθούν τα παιδικά χαμόγελα των μικρών φίλων, που μας έχουν όλους ανάγκη!
 

Για περισσότερη στήριξη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χαμόγελου:
http://www.hamogelo.gr/1.1/Arxikh-selida

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση