Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Το Ράδιο Energy 96.6 Fm σας δίνει την ευκαιρία να πάτε για τρείς ημέρες στο πανέμορφο Bansko για ξεκούραση, διασκέδαση και σκί.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων "Premier Luxury Mountain Resort" σας περιμένει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας, χαρίζοντας σε 1 (ένα) τυχερό ακροατή του Ραδιοφώνου μας, 1 (ένα) τριήμερο (3 ημέρες - 2 διακυντερεύσεις) για 2 άτομα που θα σας μείνει αξέχαστο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας την ημερομηνία για τη διαμονή σας από Σάββατο 26 Οκτώβρη, μέχρι Πέμπτη 31 Οκτώβρη  όποιες ημέρες σας βολεύουν.

 

Το τριήμερο περιλαμβάνει: 1) Δωρεάν διαμονή στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "Premier Luxury Mountain Resort" σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, 2) Δωρεάν parking, 3) Δωρεάν internet, 4) Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ Αμερικάνικου τύπου, 5) Δωρεάν είσοδο στο Κέντρο Ευεξίας (Spa).

 

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε τα μηνύματα σας όλη τη διάρκεια της ημέρας από σήμερα Σάββατο 19 Οκτώβρη, μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτώβρη στις 14:30 όπου και θα λήξει ο Διαγωνισμός. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από την εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, την Παρασκευή 25 Οκτώβρη στις 14:40 και θα ενημερωθεί και τηλεφωνικά.

Για τα μηνύματα σας: ΡΕΝ (κενό) BANSKO ή ΜΠΑΝΣΚΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 19200

Το Ράδιο Energy 96.6 Fm σας στέλνει διακοπές 5 αστέρων στο καλύτερο ξενοδοχείο της Βουλγαρίας "Premier Luxury Mountain Resort" στο Bansko.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου http://www.banskohotelpremier.com/

ή καλέστε μας στο 2510600100 και 2510600102.

Καλή επιτυχία!

Ράδιο Energy 96.6 Fm

alt

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση