Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, 70 στίχους τραγουδιών, διηγήματα και μυθιστορήματα. Με την ποιητική συλλογή Έρωτας νυν και αεί ήταν υποψήφιος στη βραχεία λίστα για το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2008, ενώ το 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) για το μυθιστόρημά του Ιμαρέτ.

alt

Έχει γράψει επίσης πολλά τραγούδια όπως το "Δέκα Μάγισσες" του Γιάννη Σαββιδάκη, το ομότιτλο "Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου" της Γλυκερίας αλλά συνεργάστηκε επίσης και με τον Νότη Σφακιανάκη, την Καίτη Γαρμπή, την Τάμτα, τον Κώστα Μακεδόνα κ.α

Το Ράδιο Energy 96.6 σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, σας κάνουν δώρο 1 (ένα) βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου, με τίτλο "Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ".

Γράψε το μήνυμά σου: ΡΕΝ (κενό) ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660

(Χρέωση: 0,20 Ευρώ / Μήνυμα)

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαϊου στις 15:ΟΟ και ο νικητής θα ανακοινωθεί Ραδιοφωνικά, Διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά.

* Ο Γιάννης Καλπούζος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 29/5 με σκοπό την παρουσίαση του νέου του βιβλίου στην πόλη μας και θα είναι καλεσμένος του Ράδιο Energy 96.6, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Περισσότερα για το βιβλίο, δείτε εδώ --> http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002475/o-ti-agapw-einai-diko-soy

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση