Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

“Move to the Beat” with Coca-Cola.Η Coca-Cola Προσκαλεί τους Εφήβους Από Όλο το Κόσμο να «Να Κινηθούν στο Ρυθμό» (“Move to the Beat”) του Λονδίνου 2012 μαζί με τον Βραβευμένο Παραγωγό Mark Ronson

Αποκαλύπτει τη New Global Campaign για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ, 30 Σεπτ. 2011 – Εμπνευσμένη από τους ήχους, το πνεύμα και τη κουλτούρα της οικοδέσποινας πόλης, το Λονδίνο, η Coca-Cola αποκάλυψε σήμερα την ολοκληρωμένη παγκόσμιά καμπάνια της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 του Λονδίνου, την Move to the Beat –με το όραμα οι Αγώνες του Λονδίνου 2012 να εμπνεύσουν τους νέους του κόσμου.

Η φιλοδοξία του Move to the Beat είναι να φέρει τους εφήβους πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γενικότερα, στα αθλήματα. Αξιοποιώντας το πάθος των νέων για τη μουσική και αντλώντας έμπνευση από τη μουσική κληρονομιά του Λονδίνου, η καμπάνια συνδέει τη μουσική του Λονδίνου  με τα Ολυμπιακά αθλήματα για να ενώσει τους ανθρώπους του Λονδίνου 2012.

«Το νούμερο ένα πάθος των εφήβων είναι η μουσική», είπε η Shay Drohan, Ανώτερος Αντιπρόεδρος των ανθρακούχων αναψυκτικών στην εταιρία Coca-Cola.  «Μέσα από τη καμπάνια «Move to the Beat», η Coca-Cola εμπνέει τους εφήβους σε όλο το κόσμο να κινηθούν στο ρυθμό του Λονδίνου και να ενωθούν στη μεγαλύτερη ενεργοποίηση Ολυμπιακών  Αγώνων στην 84χρονη μας συνεργασία.”

Η καμπάνια Move to the Beat θα περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

Μουσικός Ύμνος

Έναν ανεβαστικό ύμνο δημιουργημένο από τον βραβευμένο με GRAMMY παραγωγό Mark Ronson και τη τραγουδίστρια που κατέχει τα charts Katy B που συνδέει τη μουσική των Ολυμπιακών αθλημάτων με το ρυθμό της μουσικής του Λονδίνου. Ο Ronson ταξίδεψε στο κόσμο παίρνοντας έμπνευση για το τραγούδι και γνωρίζοντας νέους αθλητές για να ηχογραφήσουν τους ήχους τους, το οποίο έδωσε το ρυθμό στο τραγούδι. Η δημιουργία του τραγουδιού θα αποτυπωθεί σε ένα μακράς διαρκείας ντοκιμαντέρ, πριν από τη κυκλοφορία του single παγκοσμίως. Θα γίνει το soundtrack για τηλεοπτικές διαφημίσεις, κινητά και διαδικτυακές πλατφόρμες και για εκδηλώσεις της Coca-Cola για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Είχα τη δυνατότητα να κάνω κάτι πολύ πρωτότυπο, γνωρίζοντας αυτούς τους εξαιρετικούς αθλητές και ηχογραφώντας τους ήχους τους για να τους χρησιμοποιήσω σε αυτό το τραγούδι. Είναι συναρπαστικό να δουλεύω με την Coca-Cola στην Move to the Beat καμπάνια για το Λονδίνο 2012”, είπε ο  Ronson.

Αθλητές Πρέσβεις

Πέντε νέοι Ολυμπιακά αισιόδοξοι θα λειτουργήσουν ως πρέσβεις της Move to the Beat καμπάνιας. Ο κάθε αθλητής επιλέχθηκε επειδή ενσαρκώνουν τις αξίες της αισιοδοξίας και της θετικότητας όντας στη καρδιά της προσπάθειας της Coca-Cola και των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αθλητές που υποστηρίζουν την καμπάνια είναι:

    * Darius Knight, 21, πινγκ πονγκ παίκτης από τη Μεγάλη Βρετανία

    * David Oliver, 29, 110μ αθλητής μετ’ εμποδίων  από τις Ηνωμένες Πολιτείες
    * Kseniya Vdovina, 24, 400μ αθλητής ταχύτητας από τη Ρωσία
    * Dayyan Jaffar, 17, τοξοβόλος από τη Σιγκαπούρη
    * Maria Espinoza, 23, αθλητής taekwondo από το Μεξικό

Ο κάθε αθλητής συνεργάστηκε στενά με τον Mark Ronson για να του παρέχει τους μοναδικούς ήχους του αθλήματός του για να συμπεριληφθούν στο μουσικό ύμνο. Οι αθλητές θα εμφανίζονται στις διαφημίσεις, στο διαδίκτυο και στις εφαρμογές του κινητού με την Coca-Cola να ακολουθεί το ταξίδι τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.    

Η Coca-Cola παρουσιάζει: The London Beat Ντοκιμαντέρ

Πως ηχογραφείς τον ήχο ενός αθλήματος; Αυτή η ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας του Coca-Cola ύμνου δίνει στους θεατές όλου του κόσμου την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Η 60-λεπτη ταινία ακολουθεί το ταξίδι του Ronson σε 5 χώρες και 4 ηπείρους για να συναντήσει όλους τους αθλητές και για να ηχογραφήσει τους ήχους των αθλημάτων τους στην πατρίδα τους.

Διαφήμιση

Το παγκόσμια τηλεοπτικό διαφημιστικό που συμμετέχει ο Mark Ronson, η Katy B και οι πέντε Ολυμπιακοί αθλητές θα προβάλλει τη συγχώνευση της μουσικής και του αθλητισμού με φόντο το Λονδίνο. Τα σποτ θα προβληθούν στις αρχές του 2012.

Παγκόσμια Ενεργοποίηση

Τα στοιχεία της καμπάνια θα προβληθούν παγκοσμίως μέσα από διάφορες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των κινητών, digital και μέσα-σε-μαγαζιά επικοινωνιών. Μέσα από μηνύματα κειμένου, κινητού και επαναστατικών εφαρμογών, η Coca-Cola θα δημιουργήσει μια νέα γενιά θαυμαστών των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα αλληλεπιδράσουν και θα μοιραστούν τον μουσικό ρυθμό των Ολυμπιακών Αγώνων οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Η περιορισμένη έκδοση του υλικού της Coca-Cola θα φέρει το κίνημα και την ενέργεια των Ολυμπιακών Αγώνων στα μαγαζιά όλου του κόσμου.  

Βιωσιμότητα

Ένα στοιχείο κλειδί της ενεργοποίησης είναι η αφοσίωση του Coca-Cola Live Positively να κάνει διαφορετικό το κόσμο. Η Coca-Cola είναι αφοσιωμένη να κάνει μακροχρόνιο θρύλο τη βιωσιμότητα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. Σε όλες τις εκδηλώσεις του Λονδίνου 2012, τα προϊόντα Coca-Cola θα σερβίρονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και κάθε άδειο μπουκάλι στις εκδηλώσεις θα μετατρέπεται σε ένα νέο μπουκάλι.

Ένα ακόμη στοιχείο του Live Positively είναι η αφοσίωση της μάρκας στο να παρέχει υποστήριξη στις αθλητικές πρωτοβουλίες. Η Coca-Cola ενθαρρύνει την ενεργή υποστήριξη των αθλημάτων και των φιλανθρωπικών ενεργειών σε συνεργασία με οργανισμούς, όπως με τους StreetGames και Rockcorps, για να παρέχουν μια θετική επιρροή στην υγεία και την ευημερία των κοινοτήτων όλου του κόσμου.

«Ως ο μεγαλύτερος συνεχόμενος υποστηρικτής των Ολυμπιακών Αγώνων, η Coca-Cola έχει αφοσιωθεί να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να είναι μέρος της εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων και να γίνουν πιο ενεργητικοί μέσα από την συνεργασία της εταιρίας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Drohan.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση