Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνθέτες και παραγωγοί από όλο τον κόσμο, θα βρεθούν στον ίδιο χώρο με σκοπό τη σύνθεση και παραγωγή νέων τραγουδιών. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα Black Rock Studios της Σαντορίνης, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεθνές Songwriting camp με πρωτοβουλία του διεθνούς φήμης συνθέτη και παραγωγού Leo "Freakchild" Chantzaras και του μουσικού παραγωγού Κώστα Καλημέρη.

 

Τα songwriting camps είναι συνεύρεση συνθετών και μουσικών παραγωγών από όλο τον κόσμο με σκοπό την σύνθεση και παραγωγή νέων τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν σε κυκλοφορίες των νέων CDs καλλιτεχνών της διεθνούς μουσικής σκηνής. Στόχος των διοργανωτών ειναι σε διάστημα ενός ετους να γίνονται τουλάχιστον τρία songwriting camps. Το πρώτο camp θα γίνει την περίοδο 16-21 Οκτωβρίου στην Σαντορίνη. Σε αυτό θα συμμετέχουν 20 συνθέτες/παραγωγοί οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους από διεθνείς κυκλοφοριές CDs. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Alexander Bard (Vacuum, Army of Lovers, Alcazaar, Gravitonas και κριτής στο φετινό Swedish Idol), Peter Wallevik (Kylie Minogue, Jason Derulo), Chris Wahle (Ace of Base), Kim Begseth (Eurovision winner song "Fairytale" 2009), Dimitris Stassos (Pixie Lott). Το Black Rock Songwriting Camp θα επισκεφτούν υπεύθυνοι ρεπερτορίου απο Universal, Warner, Sony, Atlantic οι οποίοι θα δώσουν κατευθύνσεις για τραγούδια που θα χρειαστούν καλλιτέχνες οπως Rihanna, Jennifer Lopez, Justin Bieber,X Factor Germany, Sinderellas (Warner), Cobra Starship(Atlantic USA), Gravitonas (Sofo/Universal).

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση