Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Tην Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ, οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.

Ενημερώνουμε τους φίλους του Διαγωνισμού, ότι η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο Ημιτελικούς και τον Τελικό του Μπακού (22, 24 και 26 Μαΐου αντιστοίχως) θα αρχίσει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την ίδια ημερομηνία την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, www.eurovision.tv.

...

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση