Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Τα κιλά της Christina Aguilera απασχολούσαν πάντα τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου.
Από την πολύ ισχνή φιγούρα της μέχρι τις ολοστρόγγυλες καμπύλες, κοινό και οι δημοσιογράφοι την έβαζαν στο επίκεντρο των σχολίων κάθε φορά που άλλαζε νούμερα.

Στο τελευταίο τεύχος του μουσικού περιοδικού "Billboard" , η 31χρονη τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για τον αγώνα της να παραμείνει αδύνατη κάτω από το μικροσκόπιο της μουσικής βιομηχανίας.

alt



"Κατά τη διάρκεια της προώθησης του άλμπουμ μου, Stripped (2002) δεν ήθελα πλέον να είμαι ένα κοκκαλιάρικο, λευκό κορίτσι. Είμαι από το Εκουαδόρ, αλλά όλοι με έβλεπαν σαν το αδύνατο κορίτσι με τα μπλε μάτια. Έτσι αποφάσισα να πάρω μερικά κιλά. Μια μέρα εμφανίστηκα στη δισκογραφική μου εταιρεία με εφτά κιλά παραπάνω, μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκια σε όλο μου το σώμα. Θα σας πω μόνο ότι οι άνθρωποι της εταιρίας δεν το πήραν με καλό μάτι. Έκαναν έκτακτο meeting για να συζητήσουν τι αντίκτυπο θα έχει στην καριέρα μου. Ουσιαστικά μου είπαν ότι τα κιλά που πήρα θα επηρεάσουν πολλούς ανθρώπους , αλλά και τη μουσική βιομηχανία. Μου είπαν ότι το σώμα μου δεν άρεσε. Αν έπαιρνα και άλλο βάρος δεν θα πούλαγα πλέον εισιτήρια και albums. Ήμουν νέα κι έτσι αποφάσισα να χάσω τα κιλά γρήγορα και με την κυκλοφορία του  επόμενου album "Back to Basics" έμοιαζα με οδοντογλυφίδα".

Μετά από αρκετά χρόνια και με πολλές διακυμάνσεις στο βάρος της, πλέον η pop star δηλώνει αποφασισμένη να μείνει ο εαυτός της:
"Για αυτό το album είπα στη δισκογραφική: "Δουλεύετε μ’ ένα χοντρό κορίτσι. Καταλάβετε το και αποδεχτείτε το. Το σώμα μου δεν μπορεί να σκέφτεται αν θα βγάλει ή όχι λεφτά".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση