Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Το 13ο Φεστιβάλ Κεραμωτής "Πλάι στο κύμα" είναι γεγονός!

Κάθε χρόνο και καλύτερο, υπόσχεται αξέχαστες μουσικές στιγμές με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής που προκαλούν και προσκαλούν... να τα απολαύσετε και το Ράδιο Energy 96.6 σας βοηθάει σε αυτό, χαρίζοντάς σας, 10 προσκλήσεις (πληροφορίες στο τέλος του άρθρου).

alt

Το καλοκαίρι του 2013 καυτό, κι ακόμα πιο καυτό, το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ το οποίο περιλαμβάνει 3 από τα μεγαλύτερα και πιο τρανταχτά ονόματα που δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

*Παρασκευή 26 Ιουλίου, η μια και μοναδική Χαρούλα Αλεξίου που μας συντροφεύει απο το 1969 με τη φωνή της, από τα 45άρια μέχρι τα CD και με τραγούδια ζηλευτά και διαχρονικά, έρχεται να μας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με τραγούδια γεμάτα ποιότητα, όπως: "Θεός αν είναι", "Όλα σε θυμίζουν", "Το τανγκό της Νεφέλης", "Απόψε θέλω να πιώ" κ.α.

alt

*Σάββατο 27 Ιουλίου, η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου, θα δώσει τη συνέχεια στο μαγικό αυτό τριήμερο, με πλήθος κόσμου να την αποθεώνει, ερμηνεύοντας όλα εκείνα τα τραγούδια που την έκαναν Number 1. "Άν είχες έρθει πιο νωρίς", "Μη φεύγεις", "Άν ήσουν αγάπη" αλλά και όλα τα νέα τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο της, με γενικό τίτλο "Τι ωρα θα βγούμε;"

alt

*Κυριακή 28 Ιουλίου, ο ερωτικός και πάντα επίκαιρος Αντώνης Ρέμος, θα δώσει το μαγικό φινάλε στο Φεστιβάλ και θα μας χαρίσει ένα πρόγραμμα από την 17χρονη πορεία του στη δισκογραφία και από την εποχή του "Εμείς" και "Τι ήμουνα για σένανε", μέχρι το "Έκρυψα το πρόσωπό μου", "Άνεμος", "Χαμογέλασε" και τα καινούρια "Η καρδιά με πηγαίνει εμένα" και "Μπορεί να βγώ".

alt

Υπέροχο τριήμερο από το Φεστιβάλ Κεραμωτής "Πλάι στο κύμα" και τον Δήμο Χρυσούπολης που δε θα το χάσει κανείς. Τιμή Εισιτηρίου: 15 Ευρώ

 

Το Ράδιο Energy 96.6, κάνει δώρο στους ακροατές του, 10 προσκλήσεις για το μοναδικό αυτό μουσικό υπερθέαμα. Η κάθε πρόσκληση αντιστοιχεί και για τις 3 συναυλίες. Συνεπώς... με ένα εισιτήριο παρακολουθείτε και τους 3 καλλιτέχνες.

 

Κάθε Παρασκευή θα κληρώνονται 2 προσκλήσεις ξεκινώντας από αυτή την Παρασκευή 21/6.

Συντονίσου και κέρδισε!

Στείλε το μήνυμά σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, γράφωντας: ΡΕΝ (κενό) ΚΕΡΑΜΩΤΗ και αποστολή στο 54660

*Εβδομάδες κληρώσεων: Παρασκευή 21 Ιουνίου, 28 Ιουνίου, 5 Ιουλίου, 12 Ιουλίου, 19 Ιουλίου. Ώρα κλήρωσης: 14:30

*Οι συμμετοχές που δεν κέρδισαν τη μια εβδομάδα, μεταφέρονται στην κλήρωση της επόμενης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση