Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Το γελαστό και γεμάτο χιούμορ παιδί της νύχτας... Πάνος Καλλίδης, και ο πρόσφατα επιχειρηματίας Χρήστος Χολίδης συναντιούνται ξανά επι σκηνής μετά την κοινή εμφάνισή τους πριν από περίπου ένα χρόνο στη μεγαλύτερη λαϊκή συναυλία για την ανέγερση του πρώτου Κέντρου Ερευνών Ποντιακού Ελληνισμού - Γηροκομείου - Βρεφονηπειακού Σταθμού.

Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια, και φέτος θα τους απολαμβάνουμε στο νυχτερινό κέντρο VOX με σκοπό την ξέφρενη διασκέδαση μέχρι... το άλλο βράδυ!

Το γυναικείο όνομα που θα βρίσκεται κοντά τους, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αν και φήμες θέλουν τη Χρύσπα ως φαβορί για την υπέροχη τριάδα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt  alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση