Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, ειναι μια από τις πλέον καταξιωμένες συγγραφείς στην Ελλάδα, με βιβλία μόνο επιτυχημένα, και σε πωλήσεις αλλά και σε αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό.

Εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα το 1997, και από τότε, κάθε χρόνο δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες της, χαρίζοντας σε αυτούς, νέες ιστορίες best seller. "Tα δάκρυα του Θεού", "Το σταυροδρόμι των ψυχών", "Ο λύκος της μοναξιάς", "Μην πυροβολείτε τη νύφη" και άλλα αξιόλογα βιβλία, την έκαναν μια από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες στο χώρο του βιβλιο-θεάματος.

Τώρα, μέσα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, μας παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα με τον τίτλο "Το σπίτι των σκιών". Ένα βιβλίο με δόσεις αγωνίας, ίσως και θρίλερ σε κάποιες στιγμές, αλλά και ρομαντικές νότες.

Το βιβλίο αυτό, θα έχετε την ευκαιρία 2 (δύο) από εσάς, να το κάνετε δικό σας, μέσα από τον Διαγωνισμό του Ραδιοφώνου μας.

Γράφετε: ΡΕΝ (κενό) ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου θα βρεθεί για την επίσημη παρουσίαση του νέου της βιβλίου στο ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα, στις 19:30. Η κλήρωση των βιβλίων καθώς και η ανακοίνωση των νικητών οι οποίοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά, θα γίνει στις 14:40.

 

Από την Κική Βασιλειάδου

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση