Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Δέκατος δίσκος από τον Αμερικάνο Lionel Richie, που από το 82 μένει σταθερός στο ύφος του, τις εμφανίσεις του, το παρουσιαστικό του και τις πλατίνες του.

Λίγες μέρες μετά από την κυκλοφορία του, αγκαλιάστηκε αμέσως αυτός ο δίσκος από τους θαυμαστές του που ίσως ειναι και οι πιο πιστοί καθώς κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη γίνεται Sold-Out σε δευτερόλεπτα και τα τραγούδια του ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ολόκληρου γιατί ξέρει ακριβώς τί θα πεί Μουσική και τί Αληθινό τραγούδι.

Ο συγκεκριμένος δίσκος "Tuskegee" (η πόλη που μεγάλωσε), περιλαμβάνει αξέχαστα τραγούδια του ίδιου αλλά και συναδέλφων του, σε μοναδικές επανεκτελέσεις που σίγουρα η μόνη ταμπέλα για τον δίσκο αυτό, είναι "Συλλεκτικός".

Το κλασικό "Hello" ντουέτο πλέον με την star της country μουσικής, Jennifer Nettles, το διαχρονικό "Lady", ντουέτο με τον άνθρωπο που μας το χάρισε πριν 3 δεκαετίες περίπου, τον Kenny Rogers, το "Say you say me" ντουέτο με τον Jason Aldean, και πολλά ακόμα τραγούδια... συμπληρώνουν εναν διπλό δίσκο που πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από καμιά συλλογή.

"Αν ερωτευτείς τη μουσική, δεν ξεκολλάς από εκείνη". Αυτό είπε κάποτε ο Lionel... και μάλλον είναι ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Κυκλοφορεί από τη Universal Music.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση