Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ο Ryan Adams αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ ‘Ashes & Fire’ τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Το πρώτο του σόλο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τη δικιά του εταιρία PAX-AM και από τη Columbia Records της Sony. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Sunset Sound του  Hollywood στο L.A. και την παραγωγή έκανε ο Glyn Johns, γνωστός για τη δουλειά του στους : The Beatles, Bob Dylan, The Clash, The Who και The Rolling Stones, και ο γιος του, Ethan, ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή στα προηγούμενα άλμπουμ του Ryan Adams ‘Heartbreaker,’ ‘Gold’ και ’29.’

Στο ‘Ashes & Fire’ συμμετέχουν επίσης ο Tom Petty και ο Benmont Tench των The Heartbreakers όπως και η Norah Jones που κάνει τα φωνητικά σε διάφορα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των ‘Come Home’, της πολυτελής μπαλάντας ‘Save Me’ και του εγκάρδιου ‘Kindness’.

Από το country-rock ξεκίνημα του ‘Dirty Rain’, στο γεμάτο με μελωδίες από πιάνο ‘I Love You But I Don’t Know What To Say’ και στην ακουστική αρμονία του ‘Lucky Now’, το ‘Ashes & Fire’  είναι το πιο ολοκληρωμένο και γλυκό άλμπουμ του διακεκριμένου Ryan, στην αυστηρά-επευφημημένη καριέρα του.

Ο Mike Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της Columbia Records, είπε: “Από τότε που άκουσα το ‘Dancing With The Woman At The Bar’ είμαι δέσμιος του Ryan Adams. Είναι ένας καλλιτέχνης που θα μπορούσες να ακολουθήσεις μέχρι τα πέρατα της γης και ακόμη να συνεχίζει να σε συναρπάζει. Η σόλο του καριέρα δημιούργησε τόσες χαρούμενες στιγμές και σημαντικά κλασσικά άλμπουμ. Όταν ήρθα στην Columbia Records το 2006 είχα το όραμα να μπορώ να προσελκύω το είδος των κλασικών τραγουδιστών-τραγουδοποιών στην εταιρία που υπήρξε ζωτικό κομμάτι στην ιστορία της εταιρίας. Ο Ryan για μένα είναι  στη λίστα των πιο σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν δουλέψει με την Columbia και είμαι ενθουσιασμένος να κυκλοφορώ αυτό το αναμφισβήτητα καλύτερό του άλμπουμ στα 10 χρόνια.”

Ο Ryan Adams είναι πολλαπλά -Grammy-υποψήφιος τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Jacksonville, NC , του οποίου τα θρυλικά και εμπορικά επιτυχημένα του άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης και μαζί με τους Cardinals συμπεριλαμβάνουν τα  ‘Heartbreaker’ (2000), ‘Gold’ (2001), ‘Love Is Hell’ (2004), ‘Cold Roses’ (2005) και ‘Easy Tiger’ (2007). Ο Adams είναι επίσης ο CEO της δικιάς του εταιρίας PAX-AM μέσα από της οποίας έχει κυκλοφορήσει πολυάριθμα singles και το περσινό διπλά άλμπουμ Cardinals III/IV, μεταξύ άλλων.  Είναι επίσης ένας επιτυχημένος συγγραφέας, με δύο βιβλία - Infinity Blues και Hello Sunshine – που έχουν κυκλοφορήσει από τον ανεξάρτητο εκδότη  Akashic.

Έχοντας τραγουδήσει σε πολλά sold-out ακουστικά show στη Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Ιούνιο,  ο Ryan Adams είναι έτοιμος να ανακοινώσει περισσότερα show στο κοντινό μέλλον.

Ryan Adams “Ashes & Fire”

Ολόκληρη η λίστα των τραγουδιών για το ‘Ashes & Fire’ είναι:

Dirty Rain

Ashes & Fire

Come Home

Rocks

Do I Wait

Chains Of Love

Invisible Riverside

Save Me

Kindness

Lucky Now

I Love You But I Don’t Know What To Say

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση