Logo

 

Για τον έρωτα και τη μοναξιά μιλάει η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Μαρίνα Καλογήρου αλλά και τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Τάκη Σπυριδάκη, Τάσο Ιορδανίδη και οι Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού σαν αφηγητές της ταινίας... (Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα Κοκοβίκου δηλαδή, ήρωες του "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" από την οποία εμπνεύστηκε το σενάριό του ο Χριστόφορος.)

alt

Οπως δηλώνει το Δελτίο Τύπου, το «Αν...» είναι:

Ενα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε. Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή. Ενας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

Η ταινία του Παπακαλιάτη, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες των κινηματογράφων, στις 29 Νοεμβρίου και προς το παρόν, δείτε το trailer στο ακόλουθο Link---> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tg4fLK1mfQ4

Κική Β.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.