Logo

Casting από εδώ... casting από εκεί... τελικά η Ναταλία βρήκε αυτό που ήθελε και το πρωινό "έκλεισε" οριστικά και η εκπομπή θα βγεί στη μικρή οθόνη, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

alt

Ο ανερχόμενος Παναγιώτης Χατζηδάκης, που έκανε μαστορέματα στο κανάλι του Σκαϊ αλλά και η πανέμορφη ξανθιά παρουσία, Ευαγγελία Αραβανή, έδωσαν τα χέρια και θα βρίσκονται στον καναπέ της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά" τα Σαββατοκύριακα στον Alpha.

Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο "αυτοκόλλητος" φίλος της Ναταλίας, Θέμης Γιωργαντάς.

Άν θα πετύχει αυτή η ομάδα δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα... αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως θα υπάρχει ένα αντικειμενικά όμορφο πάνελ, με ωραία θέματα, και εφόσον δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη εκπομπή πρωϊνή σε άλλο κανάλι για το Σαββατοκύριακο... θα μείνει και πάλι στην κορυφή αυτή η εκπομπή που ομολογουμένως, έχει μια από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες αν και αυτή δεν ειναι η δουλειά της κατά κύριο λόγο.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.