Logo

Ο νέος της έρωτας είναι πολιτικός μηχανικός από καλή οικογένεια  και η σχέση τους είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Άλλωστε είναι προφανές πως η Έλενα έχει ηρεμήσει, μετά τον επεισοδιακό της χωρισμό από τον Τόνυ Μαυρίδη και πλέον έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της. Μάλιστα σύμφωνα με φίλους που την ξέρουν καλά η Έλενα για πρώτη φορά άρχισε να μιλάει για γάμο!
Το μόνο που περιμένει το ζευγάρι τώρα για να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του είναι η έκδοση του διαζυγίου του επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη.
Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας, που ασχολείται και με δημόσια έργα, είναι ο άνθρωπος που έκανε το χαμόγελο της αγαπημένης pop star να επιστρέψει στα χείλη της. Η γνωριμία τους μέσα από μια παρέα των νοτίων προαστίων ήταν η αρχή μιας όμορφης και ειλικρινούς σχέσης.
alt
 
Οι δυο τους ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, και μετά την επιστροφή τους από τις κοινές διακοπές τους, κάποιες δειλές εμφανίσεις χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συνέβαινε μεταξύ τους. Ο έρωτάς τους, όμως, φαίνεται πως κρατά καλά και οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους.
 
Ωστόσο, οι οικονομικές εκκρεμότητες της Έλενας με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη δεν έχουν τελειώσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, το πρώην ζευγάρι είναι αποφασισμένο να φθάσει στα άκρα, καθώς δεν υπάρχει καμιά συμφωνία για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και ετοιμάζονταν να πάνε στα δικαστήρια για 300.000 ευρώ.
alt
 
Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.