Logo

Η Έλλη Κοκκίνου μετά από πολλά χρόνια θα συνυπάρξει επαγγελματικά με τον πρώην αγαπημένο της, Διονύση Σχοινά. Και παρούσα στη συνάντηση θα είναι και η Καίτη Γαρμπή. Mετά τον άδοξο χωρισμό τους και την περίφημη πρόταση γάμου του Σχοινά στην Γαρμπή μέσα από το "Μπράβο" της Ρούλας Κορομηλά, το "τρίγωνο" αυτό έγινε αγαπημένο θέμα όλων.

 

Εξάλλου, για πολύ καιρό συζητούσαμε για την ιστορία αυτή, ενώ πολλοί είχαν πεί πως τα τα κιλά που είχε πάρει τότε η Κοκκίνου ήταν εξαιτίας του γάμου του Διονύση. Γράφονταν και λέγονταν πολλά, και σταμάτησαν... όταν η Έλλη γνώρισε και παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Άλλωστε, είχαν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από την ιστορία εκείνη και το ενδιαφέρον είχε πλέον ξεφτίσει.

Τώρα έρχεται η συναυλία του Φοίβου και μας θύμισε τα περασμένα. Και μάλλον είναι και ξεχασμένα. "Περασμένα ξεχασμένα" που λέει και η Καίτη σε γνωστό τραγούδι της!

 

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στην... "συνάντηση κορυφής". «Δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό» ξεκαθάρισε η Έλλη και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε.

 

Έχουμε όμως λόγο να περιμένουμε τι θα γίνει την Δευτέρα, όταν θα βρεθούν και οι τρεις στον ίδιο χώρο.

 

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

 

alt

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.