Logo

Όλοι οι Αθηναίοι εχθές, απόλαυσαν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Φοίβου στο ΟΑΚΑ, και φυσικά τραγούδησαν όλοι εκείνοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ο αγαπητός συνθέτης.

Δέσποινα Βανδή, Νίνο, Θάνος Καλλίρης, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Έλλη Κοκκίνου και πολλοί ακόμα... αλλά έκπληξη προκάλεσε από την αρχή, η απουσία του Γιώργου Λεμπέση, ο οποίος ξεκαθάρησε στο κοινό, τον λόγο για τον οποίο δεν βρέθηκε εχθές ούτε στη σκηνή... αλλά ούτε και στην εξέδρα.

Το σχόλιό του στο Facebook... τα λέει όλα: "Με ρωτάτε συνέχεια για ποιο λόγο απέχω από την αποψινή εκδήλωση-συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου. Η απάντηση είναι μία και είναι απλή: ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ!"

Τελικά... δεν υπήρχαν οι "Κατάλληλες Προϋποθέσεις" και ο πολύ γλυκός Γιώργος Λεμπέσης, έμεινε έξω από όλο αυτό και δε φάνηκε να τον πείραξε και ιδιαίτερα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 
Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.