Logo

Μια βόλτα στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να σε κάνει να πιστέψεις, πως μέσα στις χιλιάδες λέξεις που γράφονται... οι μισές είναι αληθινές και οι άλλες μισές κάτι παραπάνω από ψεύτικες. Το θέμα βέβαια είναι πως τις περισσότερες φορές, γράφονται πολλά, με μοναδικό στόχο τον ντόρο του ανάλογου site ή της εφημερίδας χωρίς βέβαια να νοιάζεται κανείς για το αποτέλεσμα μιας "λανθασμένης" ανάρτησης όσο κι αν ισχύει σε ελάχιστο βαθμό ή καθόλου. Και συνήθως όλα αυτά τα "χτυπητά" είναι χωρίς υπογραφές, χωρίς φωτογραφίες για προφανείς λόγους.

alt

Μέσα στο καλοκαίρι προκάλεσε σοκ, το γεγονός πως ο αδελφός του Λάμπη Λιβιεράτου έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του όπως θα συνέβαινε και με τον οποιονδήποτε, διάσημο ή όχι.

Παρ' όλα αυτά, φήμες (δεν βάζουμε την ιστοσελίδα για προφανείς λόγους)... θέλουν τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να έχει πραγματοποιήσει αρκετές φορές απόπειρες αυτοκτονίας και άλλα πιο τραγικά που δεν είναι σωστό να αναφερθούν σε αυτό το κείμενο.

Σε πρόσφατη συνομιλία μας με στενό πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον του Λάμπη, ενημερωθήκαμε πως είναι σχετικά καλά (όσο καλά μπορεί να είναι κανείς), έχει στήριξη από πολλούς φίλους και συνεργάτες, και σιγά σιγά θα επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Το θέμα είναι πως πολλές φορές η σταγόνα βγαίνει έξω από το ποτήρι, και το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε μόνο για ένα λόγο. Ούτε για να γίνει ντόρος, ούτε για να κακολογήσει κάποιο site (για αυτό δεν προστέθηκε η ιστοσελίδα). Ο λόγος είναι καθαρά η αλήθεια, και η αγάπη μας για τον καλλιτέχνη που μας τίμησε με την παρουσία του και θεωρήσαμε χρέος μας, να στηρίξουμε το θέμα τόσο απλά... όπως κάναμε και με την είδηση του αδερφού του. Όσο γίνεται αθόρυβα, χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες που είναι κάτι παραπάνω από περιττές.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.