Logo

Ξεκίνησε δυνατά η νέα τηλεοπτική σεζόν, τουλάχιστον για το κανάλι του Alpha που φέτος θα είναι πιο δυνατό και ανταγωνιστικό από ποτέ. Ελένη Μενεγάκη, Αννίτα Πάνια, Αγγελική Νικολούλη... νέα μέλη και φυσικά η σταθερή αξία, η Ναταλία Γερμανού.

Θέλωντας ο Alpha να "χτυπήσει" τον Antenna και το "Dancing with the stars" σκέφτεται πολύ σοβαρά, να επαναφέρει την πολύ πετυχημένη μουσική εκπομπή "Chart Show Your Countdown" που έχει αποκτήσει πολύ φανατικό κοινό ακόμα και στις επαναλήψεις του.

Νέα επεισόδια, νέες κατηγορίες, νέες live εμφανίσεις, νέα εικόνα.

Όπως και να έχει... είναι ένα θέμα στο τραπέζι του Alpha. Tίποτα σίγουρο, τίποτα οριστικό. Αν όμως η σκέψη αυτή, γίνει πράξη, τα μηχανάκια θα "χτυπήσουν' κόκκινο και ίσως είναι η μόνη εκπομπή που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στο Dancing και τους διάσημους με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Νεότερα σύντομα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.