Logo

Το νέο τραγούδι του Αντύπα μέσα από τη δισκογραφική εταιρία Spicy, κατάφερε να αγαπηθεί αμέσως από τα Ραδιόφωνα της χώρας σε ελάχιστο χρόνο και όλο αυτό, έδωσε το πράσινο φως για το νέο ξεκίνημα του Αντύπα δίπλα στον Φοίβο.

Το τραγούδι αυτό όμως... προοριζόταν για άλλο καλλιτέχνη από την ίδια εταιρία, χωρίς βέβαια να το έχει ηχογραφήσει μέχρι τότε κανείς. Αυτός ήταν ο Πάνος Καλίδης στον οποίο βρήκε ο Φοίβος το "κάτι" ώστε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Ώρες ώρες" που ακούμε πλέον από τον Αντύπα.

Παρεξήγηση δεν έγινε ποτέ για αυτό το θέμα, και τώρα το τραγούδι ανήκει στον Αντύπα, ενώ ο Πάνος Καλίδης έχει στην κατοχή του το ολοκαίνουριο "Τρελή ιδέα" που έχει ήδη γίνει αγαπητό από πολλούς.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.