Logo

Ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται μέσα από τη δισκογραφική εταιρία Heaven, να μας χαρίσει τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο του με γενικό τίτλο "Κάτω από τον ίδιο ήλιο" που θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

Τραγούδια ερωτικά, λαϊκά και μοντέρνα, που θα σας κάνουν να ακούτε τον δίσκο αυτό, ξανά και ξανά και όσο κι αν θέλετε να βρείτε μια ατέλεια... δε θα τη βρείτε ποτέ. Και αυτό το καταφέρνει χρόνια τώρα, το "καλό παιδί" της δισκογραφίας.

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν λοιπόν από την κυκλοφορία αυτού του δίσκου και δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε, από το να περιμένουμε για τις 18 Δεκεμβρίου. Τότε που ο Γιάννης Πλούταρχος, θα κάνει και πάλι το θαύμα του.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.