Logo

Μέσα στους πολλούς άτυχους του φετινού χειμώνα ειναι και η Ναταλία Γερμανού, καθώς βρέθηκε να υποφέρει από γαστρίτιδα με υψηλό πυρετό και έτσι θα απουσιάσει το Σαββατοκύριακο από την εκπομπή της στον Alpha όπως απουσίασε και από την Ραδιοφωνική της εκπομπή.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το Zappit το οποίο ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την αγαπημένη παρουσιάστρια που ενημέρωσε πως θα μείνει στο κρεβάτι αυτές τις ημέρες.

Και όπως όλα δείχνουν... η νέα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έχει δύσκολο έργο αύριο και μεθαύριο στο "Μες στην καλή χαρά" στο πλευρό πάντα του Θέμη Γιωργαντά.

Εμείς να της ευχηθούμε να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην όμορφη καθημερινότητά της όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.