Logo

Για τους άντρες της ζωής της και την ευκαιρία που της δόθηκε να γίνει μητέρα μιλά η Ναταλία Γερμανού στην εφημερίδα Real News. Εκφράζει την άποψη ότι όλοι οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικό και παραδέχεται τα λάθη της απέναντι σε ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή της.

«Νομίζω ότι οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικό. Ας μην πούμε όμως μεγάλες κουβέντες. Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει. Γιατί ό,τι μεγάλη κουβέντα έχω πεί, την έχω μετανιώσει» δηλώνει η Ναταλία Γερμανού και συμπληρώνει ότι ίσως αυτό που να χαλάει τη συνταγή της ευτυχίας με τους συντρόφους της να είναι το λάθος τάιμινγκ.

«Ίσως εγώ να αργώ να τους εκτιμήσω ή το τάιμινγκ να μην είναι σωστό. Επίσης, εκτιμώ λίγο περισσότερο την ελευθερία μου από τη δέσμευση. Δεν είμαι εγωκεντρική. Απλά πρέπει να βρω τον κατάλληλο σύντροφο και να βρούμε τις ισορροπίες μας».

Όσο για την ευκαιρία που της δόθηκε να γίνει μητέρα, δηλώνει «Τη στιγμή που μου προέκυψε ήμουν πάρα πολύ μικρή. Και δεν τέθηκε καν το ζήτημα να κρατήσω το παιδί. Δεν μπορούσα καν να το σκεφτώ. Μετά δεν προέκυψε ξανά, ούτε σαν σκέψη. Δεν το ξαναέβαλα ποτέ στο πρόγραμμα. Ίσως να είμαι γεννημένη για ένα παιδί μη βιολογικό, για ένα παιδί που θα υιοθετήσω. Και θα το κάνω τη στιγμή που πρέπει», καταλήγει.

Το παραπάνω κείμενο ανήκει στο newsbeast.gr

alt

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.