Logo

Η νέα εκπομπή του super χαμογελαστού δίδυμου Μαρίας Μπεκατώρου και Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μπορούσε να λέγεται και "Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη", "Θεσσαλονικείς εν τι ενώσει" ή κάτι αντίστοιχο.

Ένα υπέροχο δίδυμο που ξεχειλίζει από χιούμορ και από την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό τους έρχεται σύμφωνα με το "Έθνος", να εντυπωσιάσει στη βραδινή ζώνη του Αntenna, σε μια εβδομαδιαία εκπομπή με ψυχαγωγικό χαρακτήρα και δε θα είναι κάποιο τηλεπαιχνίδι. Σημειώνουμε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ειναι ο επικρατέστερος παρουσιαστής και για το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού με τίτλο "Raid of Cage".

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.