Logo

Η σειρά φαινόμενο, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τον Antenna και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των τηλεθεατών αλλά και τα πρωτοσέλιδα, έρχεται να μας κάνει παρέα στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας.

Το "Μπρούσκο", με τις εξαιρετικές ερμηνείες των: Ανδρέα Γεωργίου, Αποστόλη Τότσικα, Ελένης Βαϊτσου, Εβελίνας Παπούλια, Τζόυς Ευείδη και πολλών ακόμα σπουδαίων ηθοποιών από Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζει να σαρώνει στο πέρασμά της τα μηχανάκια της τηλεθέασης, κρατώντας το ενδιαφέρον στα ύψη.

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, θα βρεθεί στον Ραδιοφωνικό αέρα, του Ράδιο Εnergy 96.6 την Τρίτη 10 Δεκέμβρη στις 14:ΟΟ στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, να μας μιλήσει για όλες τις εξελίξεις της εκπληκτικής αυτής σειράς, για τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν, και για όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουμε.

Μείνετε συντονισμένοι, για μια Αποκλειστική συνέντευξη που θα λατρέψετε.

Τρίτη 10 Δεκέμβρη στις 14:ΟΟ στο Ράδιο Energy 96.6

alt

Μπρούσκο - Antenna / Καθημερινά στις 19:ΟΟ

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου

Παίζουν: Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Στέφανος Μιχαήλ, Μέλπω Κολόμβου, Παυλίνα Μαυρή, Χριστιάνα Θεοδώρου, Έλλη Κυριακίδου, Χριστίνα Άδωνη, Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαϊτσου, Γιώργος Ζένιος, Εβελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη, Μαρίνος Κόνσολος, Βαρβάρα Λάρμου, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Παρίσης, Τζιούλη Τσόλκα, Ανατολή Γρηγοριάδου.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.