Logo

alt

Ένας πολύ συμπαθής και ταλαντούχος καλλιτέχνης, ετοιμάζεται να γυρίσει το νέο του video clip, στην πανέμορφη Καβάλα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και αυτόν, και τους συνεργάτες του αλλα και όλο τον κόσμο της πόλης και όχι μόνο.

Ο Νάσος Γουμενίδης που βρέθηκε σήμερα Σάββατο 3/5 στο Ράδιο Energy 96.6 μαζί με τον σκηνοθέτη Σπύρο Καψίλη από την TimeCode Production, έδωσε την αποκλειστική είδηση στους ακροατές, η οποία από τώρα προκάλεσε τη συζήτηση στα "πηγαδάκια" των Καβαλιωτών.

Μετά το Hit - single "Ένα - Μηδέν" και το "Γιατί να σ΄αγαπάω" που του χάρισαν απλόχερα η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Μηλιωτάκης σε στίχο και μουσική αντίστοιχα, και μετά από το καινούριο single "Τα βελούδινά σου χείλη" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, ο Γιώργος Δασκαλάκης, θα βρεθεί στην Καβάλα τις επόμενες ημέρες, με σκοπό τα γυρίσματα για το video clip του νέου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με ήχο από τον Πόντο και τίτλο "Τι τραβάω" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, και χωρίς δεύτερη σκέψη, θα συγκινήσει και θα πιάσει κορυφή. Σημειώνουμε, πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος καθώς και ο Ηλίας Φιλίππου, θα βρεθούν και αυτοί στην Καβάλα για τα γυρίσματα του video clip όπου θα έχουν και συμμετοχή!

Τα γυρίσματα θα γίνουν και στο κάστρο της Καβάλας, όπου ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ετοίμασε και τη σχετική άδεια, και είναι όλα έτοιμα για την πραγματοποίηση του clip που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα με πλήθος κόσμου, αλλά και τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων.

Η επιλογή της Καβάλας, ως τόπος γυρισμάτων, ήταν μια επιθυμία του ίδιου του Γιώργου Δασκαλάκη εδώ και χρόνια, και μιας που το νέο τραγούδι έχει "μυρωδιά" από τον Πόντο, έκανε την επιλογή του! Και όπως διαβάσαμε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ετοιμάζεται ένα team 25 ατόμων το οποίο θα ανέβει στην Καβάλα για 3 ολόκληρες ημέρες.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησης του Video Clip, για όσους θέλουν να συμμετέχουν.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.