Logo

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής, ύστερα από πολυετή απουσία με συναυλίες στο εξωτερικό, επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» του στην Ελλάδα ένα ολοκαίνουργιο δικό του τραγούδι που θα ακούσετε σε Πρώτη Μετάδοση από το Ράδιο Energy 96.6, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και για μια ολόκληρη εβδομάδα!

 

"Κάθε Βράδυ" ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ / Στίχοι: ΡΕΒΕΚΚΑ ΡΟΥΣΣΗ

 

alt

Ένα τραγούδι που ειπώθηκε αυθόρμητα με αφορμή την εμφάνιση  του αγαπημένου καλλιτέχνη στον τελικό του τηλεοπτικού παιχνιδιού THE VOICE

Ως επίτιμος καλεσμένος του Αντώνη Ρέμου, ο Στέφανος αποφάσισε να μη χαλάσει το χατίρι στον εγκάρδιο φίλο του που του ζήτησε να μοιραστεί με το κοινό κάτι καινούργιο δικό του στην βραδιά του τελικού.

Το «Κάθε Βράδυ» ξεκίνησε από ένα απλό ρεφρέν σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, για να  εξυπηρετήσει την εμφάνιση του Στέφανου στο THE VOICE, όμως η θερμή ανταπόκριση του κοινού σε αυτή την αυθόρμητη επιστροφή, οδήγησε τον Στέφανο στην  «απόφαση» να μοιραστεί και πάλι ύστερα από χρόνια μία δική του ερμηνεία με το ελληνικό κοινό,  με τους «φίλους» του όπως ο ίδιος αγαπά να τους αποκαλεί!

Tο νέο τραγούδι που συγκίνησε τους ακροατές από το πρώτο άκουσμα έρχεται σε ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από το Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

alt           alt

 

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.