Menu
A+ A A-

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, εδώ και αρκετό καιρό, αφήνει πίσω του τον πολύ R'n'B ήχο, και παρουσιάζει τραγούδια για την μεγαλύτερη μάζα του κοινού, προσθέτωντας πολλά λαϊκά στοιχεία στα τραγούδια του.

Τα συγκεντρώνει λοιπόν όλα μαζί, προσθέτει και μερικά καινούρια, και αποτέλεσμα είναι να έχουμε τον χρόνο σταματημένο στην ώρα 11:11, που όπως λένε... αυτή η συγχρονικότητα των τεσσάρων αριθμών στην ώρα, είναι μια θεωρία όπου φαινομενικά άσχετα πράγματα, ασήμαντης σημασίας, παίρνουν νόημα και σημασία, όταν συμβαίνουν την ίδια στιγμή! Άλλοι πάλι όταν δουν την ώρα αυτή, 11:11, κάνουν απλώς μια ευχή.

Όποια θεωρία κι αν ακολουθήσεις, το νέο cd του Stan θα σου αρέσει. Τραγούδια μοναδικά και ξεχωριστά, έτοιμα για μια ακόμα φορά να αγαπηθούν και να αφιερωθούν.

Έχουμε τα ήδη γνωστά: "Δεν σου ανήκω", "Και ζηλεύω που σ' έχει", "Χτύπα", "Παράξενο παιδί", "Όταν αγαπάς", "Με στεναχωρεί" και "Βρέχει έρωτα", αλλά και ακόμα 6 ολοκαίνουρια που ετοιμάζονται να μπουν σε τροχιά ανόδου στις Ραδιοφωνικές λίστες. Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Tracklist

01. Χτύπα

02. Δε σου ανήκω

03. Με εκμεταλλεύεσαι

04. Όταν αγαπάς

05. Και ζηλεύω που σ' έχει

06. Παράξενο παιδί

07. Δεν με θέλεις

08. Είσαι απαραίτητη

09. Με στεναχωρεί

10. Τώρα λείπω

11. Για να' ρθεις εδώ

12. Ξημερώνει επέτειο

13. Βρέχει έρωτα

 

Το ακούμε στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση