Menu
A+ A A-

Η Έλενα Παπαρίζου, μπορεί να μας χάρισε πριν λίγους μήνες την τεράστια Ραδιοφωνική επιτυχία "Fiesta" και πριν από λίγες εβδομάδες το hit single "Haide" σε 3 εκδόσεις παρέα με τον Φοίβο, δεν σταματάει όμως να μας βομβαρδίζει μουσικά με νέους ήχους και στίχους, μέχρι την παρουσίαση του νέου της album μέσα στο φθινόπωρο.

Το "Summer Extended 2017" δεν πρόκειται ακριβώς για δίσκο, αλλά για ενα ψηφικό δημιούργημα 6 τραγουδιών, για να μας συντροφεύει τις μέρες και νύχτες του καλοκαιριού, με ακούσματα πραγματικά από άλλον πλανήτη.

Στο 6 track αυτό, θα απολαύσουμε ένα ολοκαίνουριο remix (4η εκδοχή) του "Haide", με την συμμετοχή του Αμερικανού DJ Kemist (Errol Thompson), ένα ντουέτο με την Τάμτα και τον τίτλο "Τώρα ή ποτέ" που πρόκειται για διασκευή του Ιταλικού "Ora O Mai Piu" από την Dolcenera, επίσης ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον ταχύτατα ανερχόμενο Mark Angelo και την φρέσκια και εντυπωσιακή Athena Manoukian που θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον αν και έχει ήδη πολλές κυκλοφορίες στο ενεργητικό της. Ακόμη, έχουμε ένα τραγούδι με τον ανερχόμενο star Αναστάσιο Ράμμο στο τραγούδι "Αν με δεις να κλαίω", μια ακόμη διασκευή στο τραγούδι "Το κορίτσι του Μάη" παρέα με το acapella φωνητικό σύνολο "8tetto", και last but not least, τον επίσημο ύμνο για το Colour Day Festival με τίτλο "Colour your dream".

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να πατήσουμε το Play, και απλώς να "χαθούμε" στις νέες μουσικές προτάσεις που μας συστήνει η μοναδικότητα της φωνής, της Έλενας Παπαρίζου.

Κυκλοφορεί σε πολύ λίγες ημέρες, από την Minos.

Από την Κική Βασιλειάδου.

Έλενα Παπαρίζου - Summer Extended 2017 / Νέος δίσκος - Ράδιο Energy 96.6

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση