Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Tο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό meeting αφιερωμένο στον Βασιλιά της Ποπ!

22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:ΟΟ

Το φετινό αφιέρωμα της Michael Jackson Κοινότητας "Thrill Athens (michaeljackson.gr)", θα φιλοξενηθεί στον χώρο της "λευκής αίθουσας" του θεάτρου Δίπυλον στην Αθήνα (Θέατρο Δίπυλον, Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2 / Ηλεκτρικός Θησείο) (http://dipilon.com/html%20files/whiteroom_001.htm) και αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση θαυμασμού και παραδοχής - καλλιτεχνών και ανθρώπων κάθε ηλικίας - για την συνεισφορά του Michael Jackson στη διαμόρφωση της σημερινής Ποπ κουλτούρας και του σύγχρονου Hip Hop/RNB ήχου και χορού. http://www.facebook.com/events/336635736396450/ .

alt

Με καπέλο, αυτοσχέδια κουστούμια, άσπρες κάλτσες και παπούτσια, για ένα βράδυ, όσοι θυμόμαστε την εικόνα μας μπροστά από ένα καθρέφτη προσπαθώντας να τον μιμηθούμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον ΜJ ως κληροδότημα σε μια νέα γενιά, με τον ίδιο τρόπο που οι γονείς μας, μας παρέδωσαν τους Beatles και τον Elvis.

Το event θα φιλοξενήσει και το πρώτο επίσημο Μichael Jackson Battle. Με αφορμή αυτό, καλούμε σχολές χορού, ομάδες, χορευτές του δρόμου, καλλιτέχνες και νέους κάθε ηλικίας που η κίνηση και μουσική τους έχει επιρρεαστεί από τον Michael Jackson, να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι (Battle) ή εκτός (ως guest), παρουσιάζοντας στο τεράστιο dancefloor της λευκής αίθουσας ένα δικό τους πρόγραμμα που θα περιέχει μουσική (ή και κινήσεις του Michael).

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού (Βattle):

1) Ατομικές συμμετοχές σε (αυθεντικές) χορογραφίες και κινήσεις Michael Jackson, με μουσική έως δύο λεπτά. Αν ο διαγωνιζόμενος έχει έτοιμο πρόγραμμα και δικό του remix ή μονταρισμένο μουσικό κομμάτι, μπορεί να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο, αλλιώς αυτοσχεδιάζει πάνω στη μίξη του DJ.

2) Ατομικές συμμετοχές με μουσική Michael Jackson (έτοιμο προγραμμα ή αυτοσχεδιασμός) με οποιοδήποτε στυλ και είδος χορού επιλέξει ο διαγωνιζόμενος (hip hop - street b-boying/ popping, locking κλπ).

3) Ότι ισχύει στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, αλλά για crews και ομάδες.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός πραγματοποιούνται με διάρκεια 4 λεπτών και σε μορφή Battle 1 Vs 1. Ο νικητής αναδεικνύεται από συνδιασμό ψηφοφορίας των κριτών (χορογράφοι και χορευτές) και επιλογής του κοινού.

Η συμμετοχή (ατομικά ή ως ομάδες/crew) είναι δωρεάν και μπορεί να παρέχει σημαντική προβολή για την ομάδα/σχολή που επιλέγει να λάβει μέρος, μέσα από μεγάλες χορηγίες επικοινωνίας και εκτενές promo σε έντυπα μέσα, αναφορές σε τηλεοπτικά προγράμματα και Social Media.

Τα έπαθλα της βραδιάς περιλαμβανουν μέχρι στιγμής υποτροφίες χορού απο τη σχολη χορου Street Shadows (30 ώρες στον πρώτο νικητή, 20 στον δεύτερο), δωρεαν επαγγελματικες φωτογραφίσεις για τους πρωτους νικητές (φωτογράφος Anthony David) και πολλά ακόμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/albums/?id=176287831645
Facebook: http://www.facebook.com/michaeljacksongr
Twitter: @thrillathens, #mjgrbattle

Web: http://www.michaeljackson.gr/
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6 Fm

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.