Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Η ομορφότερη παρουσία της ελληνικής δισκογραφίας, μουσικά και εμφανισιακά, πρωτοπορεί και πάλι, καθώς ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό και... κινηματογραφικό, για όλους εκείνους που την αγκάλιασαν και την αγάπησαν τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Καίτη Γαρμπή, θα βρίσκεται τον Οκτώβριο στα Odeon Kosmopolis, να μας παρουσιάσει όλα εκείνα τα τραγούδια που αφιερώσαμε και αγαπήσαμε, τραγούδια με τα οποία δακρύσαμε και χωρίσαμε, και τραγούδια που μας κράτησαν παρέα τα βράδια. Όλα αυτά... σε νέες ενορχηστρώσεις που θα μας κάνουν να τα αγαπήσουμε από την αρχή. Επίσης, θα μας ερμηνεύσει τραγούδια συναδέλφων της, αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Τα έζησε όλα... τα άκουσε όλα... τα είπε όλα! Ή μάλλον... έχει να πεί κάτι ακόμα. Αυτό το κάτι... που θα ακούσουμε από τον Οκτώβρη στα Odeon Kosmopolis.

Ακριβής ημερομηνία, θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.