Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Η χρυσή εποχή της ποπ - λαϊκής μουσικής χωρις δεύτερη σκέψη, ανήκει ολοκληρωτικά στη δεκαετία του 90, εκεί που η μουσική ήταν αληθινή, καθαρά μέσα από την ψυχή και υπήρχε πολύ αγάπη και πάθος για το κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Και φυσικά ξεχώρισαν πολλοί καλλιτέχνες που έφτασαν να γίνουν διαχρονικοί και να έχουν το κοινό τους σταθερό ακόμα και σήμερα!

Ένα λοιπόν πολύ αγαπητό συγκρότημα που έκανε πανικό τότε, έρχεται σήμερα... λίγο διαφορετικό αλλά παράλληλα τόσο ίδιο!

Οι Ζιγκ Ζαγκ με τις τεράστιες επιτυχίες "Αίνιγμα", "Για αυτό σ'αγαπώ", "Δεν είμαι τρομοκράτης", "Ναϊ Ναϊ", "Λάθος Σωστό" και τα κλασικό "Αγάπη του καλοκαιριού" και "Απολύομαι", ενώθηκε ξανά για μια μοναδική και "συλλεκτική" εμφάνιση στο Club ''DREAM CITY NORTH'' στην Αθήνα (Μελλίσια).

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Δημήτρης Κατσαρός, η Έλενα Πατρόκλου και το νέο μέλος, ο Βασίλης Ελευθερόπουλος, υπόσχονται τα καλύτερα, σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, μέσα σε ενα μαγικό χώρο όπως ειναι αυτός του Dream City.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ο δρόμος αν και βλέπει ευθεία στο DC... κάνει και Ζιγκ Ζαγκ μέσα στα μονοπάτια της παλιάς και διαχρονικής μουσικής, που τόσο λείπει από τα σημερινά δεδομένα.

Αποκλείεται να μην πας!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.