Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Οι Melody Crowns (Αγαμέμνωνας , Τάσος και οι: Σωτηρία, Δήμητρα, Θεόδωρος και Νίκος) έχουν βρεί τον τρόπο να βάζουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση με αυτό το "κάτι" που σίγουρα ξεχωρίζει και κάνει τη διαφορά.

Μια ολόκληρη ομάδα που περιλαμβάνει Dj: HAT TRICK (Dimitri Duke), Bartenders, Φωτογράφους, Entertainers και πολλές εκπλήξεις... έρχεται στην Καβάλα και στο Centro Cafe-Bar, ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου (Πέμπτη 14 Φλεβάρη) και θα βρίσκεται εκεί κάθε Πέμπτη, με σκοπό να κάνει τη νύχτα μέρα, και να μας δείξει... πως είναι να διασκεδάζεις!

Melody Crowns... Το ξεχωριστό team που φέρνει τα πάνω κάτω, στη Διασκέδαση, έρχεται στο Centro από την Πέμπτη 14 Φλεβάρη και κάθε Πέμπτη στις 22:ΟΟ!

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Energy 96.6

alt

 

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.