Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Η Ονειρούπολη Δράμας, θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά της, με σκοπό να τραβήξει και πάλι όλα τα βλέμματα της Ελλάδας, των μουσικόφιλων, και των παιδιών... μικρών και μεγάλων από τις 4 Δεκέμβρη, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Μια Χριστουγενιάτικη γιορτή, γεμάτη χρώματα, μουσική, μυρωδιές, καμπανάκια, χιόνια, ταράνδους και φυσικά τον Αϊ- Βασίλη.

Ένα γεμάτο πρόγραμμα θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στη γειτονική πόλη, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, μας φέρνει το παραμύθι των Χριστουγέννων στην καρδιά μας.

Φέτος, όπως και πέρσυ θα ανέβουν στη σκηνή πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής και παρακάτω θα δείτε το ενδεικτικό πρόγραμμα. (Σημειώνουμε πως το πρόγραμμα δεν έχει κλείσει ακόμα, όποτε πολύ πιθανόν, να έχουμε κι άλλα ονόματα στην ακόλουθη λίστα).

Μεγάλος καλεσμένος θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς στην τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, αλλά θα βρεθεί ακόμα 2 φορές, στις 22/12 και 5/1 όπου θα παίξει και μουσική. Μαζί του στις 4 Δεκέμβρη θα είναι ο STAN.

Σάββατο 7 Δεκέμβρη: Ραχήλ(πρώην μέλος των Emigre)

Σάββατο 14 Δεκέμβρη: Μαντώ

Κυριακή 22 Δεκέμβρη: Γιώργος Σαμπάνης

Παρασκευή 27 Δεκέμβρη: Νίκος Γκάνος

Κυριακή 29 Δεκέμβρη: Demy

Κυριακή 5 Ιανουαρίου: Νικηφόρος

 

Η είσοδος ειναι δωρεάν σε όλες τις συναυλίες.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.