Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

alt

Η Ελένη Ράντου και ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», η μεγαλύτερη αθηναϊκή θεατρική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, θα περιοδεύσει στα φεστιβάλ όλης της χώρας ξεκινώντας από τα Γιάννενα την Πέμπτη 3 Ιουλίου.

Ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης κέρδισε και τις προτιμήσεις των κριτικών, δίνοντάς του το Βραβείο Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» το 2012.

Ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία, που μίλησε στις καρδιές όλων μας! Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους.

Η παράσταση θα "ανέβει" στο Κάστρο Καβάλας, για δύο ημέρες, ΤΡΙΤΗ 15 και ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, με Χορηγό Επικοινωνίας, το Ράδιο Energy 96.6

Το Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας, σας κάνει δώρο 8 (οκτώ) μονές προσκλήσεις για την παράσταση του καλοκαιριού. (4 προσκλήσεις για 15/7 και 4 προσκλήσεις για 16/7).

Στείλε: ΡΕΝ (κενό) ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660

(Χρέωση: 0,20Ε / Μήνυμα)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 14:30 και οι νικητές θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά για το δώρο τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video art: Ακης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.