Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, προγραμματίζει την τρίτη κατά σειρά διεθνή αεροπορική και ναυτική διοργάνωση «3rd Kavala AirSea Show 2013», στις 21 και 22 Ιουνίου και ώρα 17:00, στην χερσαία ζώνη του λιμένα της πόλης μας, με εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις για όλη την οικογένεια και ακολούθως στις 23 και 24 Ιουνίου 2013 στην περιοχή του αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα όπου Κυριακή θα απολαύσουμε "Flying Rally" και "AirShow" και τη Δευτέρα τον Διαγωνισμό Προσγειώσεων Ακριβείας. Φυσικά δε θα λείπουν παράλληλα οι εορταστικές εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καβάλας.

 

*Μαχητικά αεροπλάνα - Ελικόπτερα - Ακροβατικές ομάδες - Υδροπλάνα - Ναυτικές επιδείξεις - Αλεξιπτωτιστές - Ιστορικά αεροπλάνα - Συναυλίες - Παιδική ζώνη - Εμπορική έκθεση - Πυροτεχνήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Οι κορυφαίες ανθρώπινες ικανότητες και οι θεατές με φόντο το ελληνικό γαλάζιο σε μια ελεύθερη γιορτή. Μοναδική εμπειρία για να απολαύσετε ένα εναέριο και θαλάσσιο show, διεθνών προδιαγραφών.

 

Τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής πέραν του Δήμου, είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας  - Θράκης, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων, το Σωματείο Καφεζυθοπωλών και η Aircraft Owner Pilot Association (AOPA) Hellas.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με δειλά βήματα το 2010 όταν οι τοπικοί φορείς στήριξαν την πρόταση της αεροπορικής εταιρείας Egnatia AviationTraining Collegeγια τη διοργάνωση ενός FLY INσυνδυάζοντας το και με αεροπορική επίδειξη το 2011.

Τα βήματα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και παράλληλα επίμονα και τολμηρά. Βιώνουμε όλοι μια δύσκολη οικονομική συγκυρία  και προσπαθούμε με μεγάλη προσπάθεια να οργανώσουμε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εκδήλωση.

Οι δημόσιες υπηρεσίες αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν με ιδιαίτερη ζέση τη διοργάνωση αυτή, γεγονός που τους καθιστά αρωγούς στη συνολικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται. Μια προσπάθεια που επιθυμεί και επιβάλλεται να λειτουργεί με τα υψηλοτέρα κριτήρια οργάνωσης και ασφάλειας. 

H διοργάνωση από τους πολίτες για τους πολίτες με σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» τόσο το 2011 όσο και το 2012 τολμά, πετυχαίνει και αναπτύσσεται. Η συνεχής επανάληψη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάτω από το πλέον δυσχερές οικονομικό περιβάλλον ύφεσης δείχνει τις δυνατότητες της κοινωνίας μας στη βάση της ενότητας και της συνεργατικότητας.

Σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς επιδιώκουμε έτσι να εδραιώσουμε έναν πρωτοποριακό διεθνή θεσμό στη νοτιανατολική Ευρώπη, ο οποίος μπορεί, πέραν της ανάπτυξης της αεροπορικής ιδέας και της ναυτικής μας παράδοσης, ν’ αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό μοχλό. Ίσως τελικά αξίζει και μόνο για να κερδίσουμε το βλέμμα και τα όνειρα των μικρών παιδιών.

21-24 Ιουνίου, σηκώνουμε όλοι το κεφάλι ψηλά, για ένα θέαμα που θα μας μείνει αξέχαστο.

*Για περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.kavala-airshow.com/

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6 Fm.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση