Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Ο δημοσιογράφος που μας χαρίζει τις πιο μεγάλες και δυνατές Αποκλειστικότητες και μας παρουσιάζει τα πιο εντυπωσιακά και ουσιώδη θέματα της Showbiz, μέσα από το προσωπικό του Blog στο gossip-tv.gr αλλά και μέσα από τις εκπομπές στις οποίες είναι κατά καιρούς καλεσμένος, έρχεται να μας μιλήσει για όλα, στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας.

Ο Νάσος Γουμενίδης, έρχεται στην Καβάλα και στο Ράδιο Energy 96.6 το Σάββατο 3 Μαϊου στις 18:ΟΟ, στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, και θα μας μιλήσει για τον σκοπό της επίσκεψής του στην πόλη μας, ο οποίος είναι μια πραγματική έκπληξη για όλους, αλλά και για το δύσκολο έργο του ρεπόρτερ, για την πιο εύκολη και δύσκολη αποστολή του μέχρι σήμερα, καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στη Showbiz και όχι μόνο.

Ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος να τα λέει όλα έξω από τα δόντια και να βγάζει πάντα τα δικά του "λαβράκια" και να βρίσκεται πάντα... πιο μπροστά κι από το μπροστά!

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:ΟΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕNERGY 96.6

 

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση