Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η πιο γλυκιά φωνή των Fm αλλά και μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της μουσικής, έκανε πρόσφατα το μεγάλο come back με 2 τραγούδια που χτυπούν κόκκινο στον Ραδιοφωνικό αέρα. "Τέτοια αγάπη" και "Παίζεις δυνατά". Πίσω της βέβαια, έχει τραγούδια που θα ζήλευαν πολλές του είδους... όπως τα: "Σ' αγαπώ", "Γύρω μου φώτα", "Μείνε δίπλα μου", "Άμπρα κατάμπρα" κ.α τα οποία θα βάλουν φωτιά για φέτος τον χειμώνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έδωσε τα χέρια με τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Posidonio, και θα βρίσκεται εκεί, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που έχει πάρει φόρα, την Πωλίνα Χριστοδούλου που ανεβάζει τις μετοχές της με τα τραγούδια "Την πρώτη του μήνα" και "Αναντικατάστατος", τον ανερχόμενο Πάρη που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο "Προς το παρόν" και το νεανικό συγκρότημα Kings που χωρίς αμφιβολία, είναι οι Βασιλιάδες των Ραδιοφώνων με τα Hit-Singles τους.

Μαζί τους βέβαια, θα είναι κι άλλα πρόσωπα γνωστά και αξιόλογα, όπως η Κατερίνα Μπουρνέλη, ο Κυριάκος Γεωργίου και άλλα νέα ταλέντα.

Όπως και να το δεί κανείς, αυτή η ομάδα θα καταφέρει να μαζέψει τα βλέμματα των Αθηναίων και όχι μόνο θαμώνων, και να γίνει must την ερχόμενη σεζόν που ξεκινάει στις 29 Αυγούστου.

Τους ευχόμαστε πολύ καλή επιτυχία... γιατί το αξίζουν!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση