Logo

Για τις περιόδους μοναξιάς και τα οικονομικά προβλήματα που είχε όταν ήρθε στην Αθήνα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη που τον τελευταίο καιρό έχει ακούσει πολλά αλλά αυτόν που τολμάει συνήθως τον ζηλεύουν, οπότε είναι και λογικά από τη μία.

«Το πρώτο διάστημα που ήρθα στην Αθήνα, ήρθα χωρίς να υπάρχει κάποια σίγουρη δουλειά. Το μέλλον μου ήταν αβέβαιο. Με έναν τίτλο από τα καλλιστεία δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πράγματα. Τελικά, στάθηκα, τυχερή, αλλά οι πρώτοι μήνες μου στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολοι». Όσο για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε είπε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Δεν ήταν καθόλου εύκολα πράγματα. Κατάλαβα ότι για το καθετί, πρέπει να παλεύεις. Ευτυχώς, έχω αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού στη ζωή μου. Θυμάμαι έλεγα: "Τι θα γίνει; Θα φάμε ένα γιαούρτι σήμερα ή δύο;". Βίωνα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά έμαθα πράγματα και κυρίως να έχω πίστη και να μην το βάζω κάτω».

alt

Το νέο της τραγούδι με τίτλο OK προκάλεσε έναν μικρό διαδικτυακό πανικό... αλλά η Κατερίνα από μόνη της είναι ένας όμορφος πανικός, και μας αρέσει πολύ, γιατί πάνω από όλα... έχει αυτογνωσία και αυτοσαρκασμό και ένα χαμόγελο που δε φεύγει από τα χείλη, ειδικά στα δύσκολα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.