Logo

Δυο καλές φίλες, θα βρεθούν μαζί επι σκηνής στο όμορφο νησί της Κύπρου.

Το 21ο Φεστιβάλ Γάλακτος στο Δάλι της Λευκωσίας ανακοινώνει τη συγκεκριμένη συναυλία, που έχει σκοπό τη διασφάλιση και τη ρύθμιση της αγοράς διατροφικών προϊόντων αλλά και την ένωση του αγροτικού κόσμου. Φυσικά όλο αυτό, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο "Συμμετοχή" που περιλαμβάνει δράσεις που βοηθούν τα παιδιά της Κύπρου.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, θα δώσουν φέτος το παρόν, όπως κάνουν κάθε χρόνο διάσημα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, ειδικά της μουσικής.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου με γενική είσοδο 15 Ευρώ αλλά θα υπάρχουν και τραπέζια για φαγητό, με τιμές από 35 Ευρώ το άτομο.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.