Logo

Μετά το πολύ πετυχημένο έργο, με τίτλο "Τα βαφτήσια" που έκανε πανικό στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από την μαγική αυτή περιοδεία, ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται ανανεωμένος και παράλληλα ίδιος.

Ο αγαπητός ηθοποιός και παρουσιαστής, μάλλον πιστεύει σε αυτό που λένε... πως "Ομάδα που πάει καλά, δεν την αλλάζεις".

Έτσι λοιπόν, και το νέο έργο του Νίκου Μουτσινά, θα πλαισιώνεται από τους ίδιους ηθοποιούς. Το νέο θεατρικό, θα έχει τον τίτλο ΚΤΕΛ, και τους ρόλους θα τους αναλάβουν οι: Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Καρακάση και Ματίνα Νικολάου. Τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια, θα την πάρει η Βασιλική Ανδρίτσου, και όπως και στα "Βαφτήσια",  το σενάριο θα το συνυπογράψει η Τζένη Διαγούπη.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.