Logo

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας βραδινής εκπομπής, με τίτλο "Η Γερμανού ξανάρχεται", η αξιαγάπητη παρουσιάστρια και Ραδιοφωνική παραγωγός, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Έτσι, για χάρη σου".

Μια ερωτική ιστορία, γραμμένη από την εξαιρετική πένα της αγαπημένης στιχουργού, που αναμένεται να κάνει ανάλογες πωλήσεις, με τις τηλεθεάσεις των εκπομπών της. Ένα βιβλίο που το έγραφε καιρό τώρα, και επιτέλους το βλέπει και εκείνη και εμείς, στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Εντύπωση θα προκαλέσει ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, που ονομάζεται "Μάνος" .... όπως ακριβώς και ο αγαπημένος της, Μάνος Ιωάννου. Ίσως τυχαίο... ίσως και όχι. Επίσης, στο εξώφυλλο αναγνωρίζουμε το χέρι της Ναταλίας με το τατουάζ - αστεράκι και πολύ πιθανόν, το άλλο χέρι που συμπληρώνει το δικό της να είναι και αυτό του Μάνου Ιωάννου.

Η Ναταλία μπορεί πλέον να είναι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, καθώς κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στην μέχρι τώρα πορεία της, που παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια.

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.