Logo

Ο Θάνος Καλλίρης, μίλησε αποκλειστικά και άκρως αποκαλυπτικά, στο Ράδιο Energy 96.6 και στην Κική Βασιλειάδου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αποψινή πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού στον Antenna και δήλωσε πως δεν θα καταφέρει να απολαύσει την καλή του φίλη στην πρεμιέρα της, καθώς ο ίδιος εμφανίζεται στον Πειραιά, και στο Cafe Bar 108. Παρ' όλα αυτά, θα την δει σε βίντεο και αν του αρέσει όλο το κόνσεπτ, θα ήθελε πολύ να τον καλέσει και να την επισκεφθεί στη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Όσο για το βιβλίο της με τίτλο "Έτσι, για χάρη σου", ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχει υποσχεθεί στην ίδια πως θα το διαβάσει, αν και εκείνος ενδιαφέρεται περισσότερο για βιβλία που έχουν να του προσφέρουν γνώσεις, παρά για ερωτικά μυθιστορήματα. Και αν ο ίδιος επέλεγε να γράψει ένα βιβλίο, τότε αυτό, θα είχε να κάνει με το πως θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ειδικά μέσα από την "κρίση" που περνάμε.

Η όμορφη αυτή κουβέντα συνεχίστηκε επάνω στη μουσική, και δήλωσε πως δεν έχει ετοιμάσει κάποιο νέο τραγούδι ακόμα για να χαρίσει στους χιλιάδες θαυμαστές του, και πως αν του πρότειναν μια θέση στην κριτική επιτροπή του "The Voice" θα του άρεσε πολύ, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ικανό, για να μπορέσει να κρίνει τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μουσικής.

 

*Το ηχητικό μέρος της συνέντευξης θα μπορέσετε να το απολαύσετε στην επίσημη σελίδα του Ραδιοφώνου μας, στην Καρτέλα "Συνεντεύξεις", αύριο Σάββατο.

*Η φωτογραφία ανήκει στην επίσημη ιστοσελίδα του Θάνου Καλλίρη www.kalliris.gr

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.