Logo

Ενώ προέρχεται από τον χώρο του ραδιοφώνου, τα τελευταία 7 χρόνια έχει επιλέξει το χώρο του τραγουδιού ως την μεγάλη επαγγελματική του αγάπη.

Ποτέ δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχολεί τα μέσα με την προσωπική ή την οικογενειακή του ζωή, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του δρώμενα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ράλλη, ο οποίος τραγουδά την εκπληκτική μπαλάντα με τον τίτλο που μας εντυπωσιάζει…«ΕΡΩΤΑ Σ’ΑΓΑΠΩ». Πρόσφατο δημοσίευμα περιοδικού λόγο κάποιων φωτογραφιών που ανέβηκαν στο facebook και στο twitter, ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Ράλλης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

alt

Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, ο οποίος κατηγορηματικά το αρνήθηκε, τονίζοντας ότι δεν έχει δεσμό αυτή την εποχή και ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί αφού προέχει η καριέρα του.

Οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο από τους συνεργάτες του και τον ίδιο, όπου βλέπουμε τον Κωνσταντίνο ντυμένο γαμπρό με μία όμορφη μελαχρινή νύφη δίπλα του και μάλιστα μέσα σε χώρο εκκλησίας, είναι εικόνες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιου "ΕΡΩΤΑ Σ’ΑΓΑΠΩ". Στο τελος της ιστορίας δείχνει ότι ο πρωταγωνιστής παντρεύεται τελικά κάποια κοπέλα όπου δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας που πραγματικά αγάπησε. Αυτό συνέβη μόνο για τις ανάγκες του σεναρίου για το ανατρεπτικό φινάλε της ιστορίας μέσα στο ναό, όπου όλα αποτυπώθηκαν άκρως αληθινά και πειστικά στην οθόνη μας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον "γάμο" - επιτυχία της χρονιάς:

alt

alt

alt

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.