Logo

Ο Γιώργος Δασκαλάκης που "τρέλανε" τα Ραδιοφωνικά air-play με τα τραγούδια "Ένα μηδέν" και "Γιατί να σ΄αγαπάω" που του χάρισαν απλόχερα η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Μηλιωτάκης σε στίχο και μουσική αντίστοιχα, και μετά από το καινούριο single "Τα βελούδινά σου χείλη" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, θα βρεθεί στην Καβάλα αύριο Τρίτη και για 3 ολόκληρες ημέρες, με σκοπό τα γυρίσματα για το video clip του νέου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με ήχο από τον Πόντο και τίτλο "Τι τραβάω" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, (οι οποίοι θα συμμετέχουν και στο video clip) και χωρίς δεύτερη σκέψη, θα συγκινήσει και θα πιάσει κορυφή.

Το video clip θα γυριστεί στα καλύτερα και ομορφότερα σημεία της Καβάλας, με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων αλλα και πλήθος κόσμου από την πόλη μας.

Όσο για τον Γιώργο Δασκαλάκη, θα βρεθεί για μια Αποκλειστική συνέντευξη στο studio του Ράδιο Energy 96.6 και στην Κική Βασιλειάδου, την Τρίτη λίγο μετά από τις 17:3Ο να μας παρουσιάσει με τον δικό του τρόπο όλα όσα θα δούμε και θα απολαύσουμε στην Καβάλα.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.