Logo

Παρ’ όλη την οικονομική – πολιτική – κοινωνική κατάσταση που βιώνει η χώρα, παρά τα capital controls, που έφεραν άλλη τροπή στο φετινό καλοκαίρι, και παρά τα όσα αντιμετωπίζει ο καθένας μας ξεχωριστά, φέτος το καλοκαίρι οι περισσότεροι από εσάς, κάνατε διακοπές. Κι αν όχι «διακοπές», σίγουρα κάπου βρήκατε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε μπαταρίες για τον επικείμενο χειμώνα.

 

Όπως λοιπόν πολλοί από εσάς, έτσι κι εμείς, γυρίσαμε λίγο σε παραλίες και Bars, και ανακαλύψαμε όμορφα πράγματα, κυρίως επάνω  στη μουσική, καθώς μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέες μπάντες και νέα πρόσωπα που έχουν κάτι διαφορετικό και εναλλακτικό να προσφέρουν στα… αυτιά μας. Γνωρίσαμε πολλούς και όπως πάντα σας τους παρουσιάζουμε έναν έναν, να τους γνωρίσετε κι εσείς.

 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν για αρχή, τους «GAZOZA», που τους πετύχαμε στη Νεάπολη Λακωνίας όπου πραγματοποίησαν και το πρώτο τους Live (η μπάντα είναι ολοκαίνουρια) με τον κόσμο να υποστηρίζει παραπάνω από θερμά, την καινούρια μουσική αυτή προσπάθεια.

 

Όπως λέει κι ο λαός που έχει και λίγο χιούμορ βέβαια… «μέχρι τρείς είναι δεσμός», και αυτός ο δεσμός, αποτελείται από ένα μπάσο (Efi B. – Έφη Μπούνταλη), μια κιθάρα (Σταμάτης Συράκος) και μια φωνή (Αρίωνας Αβατάγγελος).

(Efi B.)

(Σταμάτης Συράκος)

(Αρίωνας Αβατάγγελος)

Μια μπάντα που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όσον αφορά τη μεγάλη γκάμα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά της, που αποτελείται από ελληνικά και ξένα τραγούδια 80s – 90s – 00s από όλα τα είδη μουσικής Pop, Dance, Rock, RnB, και φυσικά με όλα τα fresh hits που ακούμε στα Ραδιόφωνα. (Στο τέλος του άρθρου υπάρχει ανάλογο video).

 

Αυτή η μπάντα σε ξεσηκώνει, σου θυμίζει αγαπημένα τραγούδια παρουσιασμένα με ξεχωριστό τρόπο, σου υπενθυμίζει ένα τραγούδι που αφιέρωσες σε εκείνο το κορίτσι που είδες κάπου - κάποτε σε ένα μπαρ, σου φέρνει στο μυαλό εικόνες από άλλη εποχή, πιο ρομαντική, πιο αγνή. Σε κάνει μέλος της παρέας με ένα και μόνο σκοπό! Να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Καθώς πλέον η λέξη «διασκέδαση» έχει χάσει το νόημά της και συνήθως στα μικρά και απλά βρίσκεις πια το νόημα που έψαχνες.

 

Οι Gazoza, (για την ιστορία), δημιουργήθηκαν από τη γυναίκα της παρέας, την Efi B. που τη γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια κυρίως δίπλα στον Λάμπη Λιβιεράτο όπου μαζί του είχε "οργώσει" όλη την Ελλάδα, αλλά και μέσα από τη συνεργασία της με πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως με τον Σάκη Ρουβά, την Τάμτα, τον Γιάννη Σαββιδάκη κ.α. ως μπασίστρια. Η ίδια επίσης, ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη μιας άλλης μπάντας στο παρελθόν, με το όνομα «Vinylicious» που κυκλοφόρησαν και τη γνωστή διασκευή στο τραγούδι "When the rain begin to fall" από τον Jermain Jackson που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984.

 

Τους Gazoza εμείς τους αγαπήσαμε, καθώς είναι πολύ συμπαθητικά παιδιά (και όμορφα) αλλά κυρίως ταλαντούχα, και όταν κάποιος κάνει κάτι που αγαπά… μην τον φοβάσαι, και αφήσου πάνω του. Στην προκειμένη περίπτωση, αφήσου πάνω στους Gazoza!

(Οι GAZOZA, λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για το πρώτο Live)

 

Θα τους πετύχετε σίγουρα σε κάποια μουσική σκηνή φέτος τον χειμώνα (θα σας κρατάμε ενήμερους μέσα από το site μας), και αν σας δωθεί η ευκαιρία, μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά για το αν θα πάτε. Φυσικά και θα πάτε!

Official Facebook Page of GAZOZA--> https://www.facebook.com/pages/Gazoza-Live-Set/917141658331412

Δείτε εδώ το promo video από τους Gazoza--> https://www.youtube.com/watch?v=_yE2ocb1MM0

 

Κείμενο: Κική Βασιλειάδου

 

Όλα τα κείμενα που περιέχονται στο energy966.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.