Logo

Η πολυτάλαντη Ελληνοκαναδή Melina Mammas επιστρέφει κοντά μας με το ολοκαίνουργιο τραγούδι, «Πιο Κοντά», ερμηνεύοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό στίχο!
Η Melina, αν και μόλις 19 ετών μας έχει εντυπωσιάσει με τις πρώτες της επίσημες δισκογραφικές δουλειές από την PANIK Records.
Η μουσική της πορεία ξεκίνησε με μία πολύ δυνατή συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (ο άνθρωπος που πρώτος πίστεψε στο ταλέντο της Μελίνας, όταν την ανακάλυψε εν μέσω περιοδείας του στην Βόρεια Αμερική) και το ντουέτο “LOVE LOVE LOVE”, ενώ συνέχισε με το πολύ ιδιαίτερο pop ballad single “Better Than That” σε μουσική και στίχους της ίδιας!
Το νέο τραγούδι της Melina Mammas φέρει τις δυνατές υπογραφές των Δημήτρη Φάκου στους στίχους και του καταξιωμένου Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μουσική, ενώ σε ταυτόχρονη κυκλοφορία κάνει πρεμιέρα και το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου!
Παράλληλα με το καινούργιο single, το καλοκαίρι που πέρασε η νεαρή Μελίνα κέρδισε επάξια άριστες εντυπώσεις συμμετέχοντας σε ζωντανές εμφανίσεις του μοναδικού Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλη την Ελλάδα!

alt

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.